ZO WERKT HET
OPTIESTRATEGIEËN
ABONNEREN
INLOGGEN

OPTIESTRATEGIEËN

Rapport BAM

BAM: Ruim 20% mogelijk in 3 maanden

De aandeelhouders van bouwconcern Koninklijke BAM Groep (BAM) werden begin juli opnieuw onaangenaam verrast door een stevige winstwaarschuwing. Vooruitlopend op de publicatie van de halfjaarcijfers op 22 augustus meldde de onderneming dat er in het eerste halfjaar door enkele incidentele factoren verlies is geleden. De eerste reactie was een koersdaling van ongeveer 25% waarna de koers verder daalde onder andere vanwege bijkomende problemen rond een brug in Duitsland. Op een koers van €2.42 durven wij onze tenen in het water te steken. Het laatste negatieve duwtje kwam van de analisten van ABN Amro Bank die het koersdoel voor BAM verlaagden naar neutraal/houden. Het koersdoel dat ze daarbij hanteren blijft €2.85, wat dus wel hoger is dan de huidige koers. Omdat we geloven in een technisch herstel en omdat beleggers altijd de neiging hebben te overdrijven nemen bij aandelen BAM in onze portefeuille met een slimme strategie eromheen.

PostNL rapport

PostNL: Wij pakken €850 cash

De koers van PostNL is niet omhoog te krijgen, ondanks een divi¬dendrendement van ruim 8% op de huidige koers. Door al het rumoer rondom het nieuwe dividendbeleid werd het aandeel massaal van de hand gedaan. Dit heeft geleid tot een historisch laag koersniveau en dat biedt kansen! We bedachten een slimme strategie en pakken €850 CASH!

BEKIJK ABONNEMENTEN

GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN OPTIESTRATEGIE ONTVANGEN? 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

WAT ZEGGEN KLANTEN?

Maurits

Een zeer handige tool voor zowel de beginnende als ervaren belegger. Maurits Zuidema

Frank

De calculator heeft mij zeer veel geld bespaard doordat ik eerst de waarde van de optie kan berekenen. Frank van der Schoot 

Karin

Een zeer handige tool voor zowel de beginnende als ervaren belegger. Karin de Vries 

Bert Review

Werkt goed en heb het gevoel dat ik beter voorbereid te werk ga. Bert Grootbroek

Mede bekend van

Logo's